.:abg nuffnang duk sini:.

Monday, August 22, 2016

I am back. Again.

Assalamualikum..

wowww, its already been about 10 months aku tak menulis dekat blog ni, dan tahun lepas cuma ada satu entry, dan ni merupakan entry pertama aku untuk tahun ni.

apa yang berlaku pada aku? well, mungkin sibuk. tapi orang lain pon sibuk jugak, sebenarnya aku menghilang untuk mencari arah tuju. apa yang perlu aku buat, apa yang jadi pada diri aku.

dah 2 tahun aku graduate degree dari universiti di utara, dan baru je berjaya habiskan master degree dari universiti yang sama. mungkin kekalutan menyiapkan tugasan dan project paper membuatkan otak aku beku untuk terus menulis di sini.



sungguh rasa kekok untuk bercerita, dan sekarang aku kembali menulis bila aku mencari balik kawan-kawan lama dunia blogging. hi gaiz, mugmerah is back. lols

apa yang aku buat sekarang? entah.

ermm, btw i am Puan Mugmerah now, for about 3 months.


i will be back. and i am already back

1 comment:

  1. hai puan mugmerah, selamat kembali ke dunia blog :) kalau sis tak kisah, sy suggestkan buku "a gift for a muslim bride' utk bacaan sis. hehe OKay sis. barakallah. Do keep in touch. Thanks sbb singgah blog sy :)

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.