.:abg nuffnang duk sini:.

Saturday, January 29, 2011

dadali-disaat ku mencintaimu


sape suka lagu ni? angkat tangan.. \(^_^)/ hahaha.. aku suka lagu ni.. tp xde la tujukan kt sape2.. cuma lirik dia best dan sweet sgt.. wlaupon sedih.. :D sape yg suka jom nyanyi sama2.. :D

video

mengapa kau pergi
mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi
menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku

aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencinta

menyendiri lagi
menyendiri lagi
disaat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
disaat aku terbangun dari tidurku

aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencinta

semoga engkau kan mengerti
tentang perasaan ini
maaf ku telah terbuai
akan indahnya cinta
maaf sungguh ku tak bisa
untuk kembali padamu
maaf ku telah terbuai
akan indahnya cinta

aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencinta

aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku sangat mencinta


bestkan lagu ni? walaupun lirik dia mudah dan ulang2 tp ayat dia sangat bermakna..


...


sebenarnya aku sangat2 nak buat new entry.. tapi aku sakit kepala.. aku xleh nak fikir bnyak2.. berdenyut2 kepala aku.. jadi aku cuma berjaya post setakat ni je.. aku harap aku dpt post entry baru dalam masa terdekat.. dan aku ada bnayk sangat benda yang nak di cerita.. esok dah mula kuliah, maklumla aku skang kat kedah.. tp xpe.. Insya Allah lau ada masa aku akan post entry baru..


Thursday, January 27, 2011

teater oh teater



hari ni merupakan hari aku yang penat.. mcm biasa.. aku gak yang gatal2 nak join bnyak benda.. skang tanggung la.. nak buka mata pon dah berat.. tp aku usaha gak buat 1 entry sebelum aku keluar lg utk urusan aku yang blom setel.. penat sangat.. xsabar aku tunggu CNY break.. nak duk rumah.. tido puas2..


tadi pagi sampai petang aku kat bengkel asas seni teater.. belajar seni teater bermula dari vokal, lakonan.. sampailah kepada produksi, props dan set.. mmg best bengkelnya.. superb org ckap.. aku pon xjelas mna dpt words superb tu.. lam kamus xde pon.. ke ada? tah la.. lantak la ko encik superb oi..

actually banyak sgt benda yg aku belajar kat bengkel tadi.. tp xlarat aku nak citer lam entry ni sbb.. yess.. tadi dah ckap.. aku penat.. nak tido je rasa.. tp xbole sbb jap lg ada kerja.. lau tido mksudnya esok la bngunnya aku.. jadi Insya Allah next entry aku citer sal teater tu.. best..!! 5 star..!!


1 lg.. aku maybe penat sbb aku banyak berfikir hari ni.. berfikir ttg hidup aku.. sepanjang 19 tahun lebih usia aku apa dah aku lalui.. mcm dah bnyak.. aku sibuk dgn dunia aku.. tp sejak 2 3 hari ni bila aku tgok rmai couple2 baru kat UUM ni.. aku rsa ada 1 ruang kosong lam hati aku.. ruang apa? ruang utk menyayangi dan disayangi.. bukan bermaksud aku gatal.. tp org cakap tu fitrah.. setiap manusia normal pada usia aku mesti pernah merasa benda yg sama..


malah aku rsa lebih dari separuh remaja seusia dgn aku masing2 dah ada pasangan.. malah kawan aku masa sekolah dulu pon da ada yg kawin.. aku? boyfriend pon xpernah ada.. sadis x? tapi aku pelik.. kenapa aku fikir tentang semua tu? adakah aku jatuh cinta? aku rasa x.. sebab masa buat entry ni, xde lak aku ingt kat sape2.. cuma kawan2 biasa ada la..


orang cakap cinta tu subjektif.. pada aku, cinta tu ibarat angin.. ada tapi kita xdpt sentuh.. namun kita dapat rasa.. cinta juga mcm ombak laut.. kadang2 tenang.. kadang2 ombaknya kasar.. tapi aku bertanya lagi pada hati aku.. layak kah aku bercerita ttg cinta sedangkan aku xpernah bercinta..

Wednesday, January 26, 2011

hari yang kejammm..!!


hari ni ibarat hari yang malang dalam hidup aku.. sedih lak.. dah beberapa kali nak nangis hari ni.. tp mujur aku belum berjaya menangiskan diri aku.. haha..

hari aku bermula dengan tenang pada asalnya.. aku bangun 6.30 lebih.. sembahyang subuh pastu.. sebab kelas kul 9.30 dan aku masih mengantuk maka aku dengan malasnya tido blik.. (jgn tiru aksi ini.. nanti jadi bengap.. hahah) pastu alarm aku bunyi blik pukul 7.40.. aku bangun buka laptop.. yang tu aku cari dulu.. on fb..



seterusnya.. ketenangan aku mula tergugat bila aku check jadual hari ni.. aku ingt aku ada kelas management accounting.. dan aku masih belum print out nota bab 2.. ayoyo.. tgok jam dah kul 8.. dengan cepat2 aku sambung wayar2 printer.. dan cuba nak print.. tp aku pon xfaham setup apa yg aku terubah sbb tiba2 xleh print..

godek punya godek aku berjaya tapi dgn hasil yang xmemuaskan sebab slidenya jadi kecil dan xde frame.. aku pon xfham.. lecturer dah pesan 2 slide je per page.. pastu aku dgn ingkarnya dan konon nak jimat dakwat telah mem'print' menjadi 4 slide per page.. jadi la nota aku kecik2 xnmpak nak baca.. dah kena bebel ng lecturer tadi.. malang xberbau.. sekali kena perli ng lecturer.. xnak dgar kata.. kan dah dpt.. xpe2 nanti aku print baru...

kelas pertama, tamadun Islam dan tamadun Asia.. hari ni dpt tajuk utk assignment.. pastu lecturer ckap tutorial utk titas xada.. jadi markah utk tutorial 30 markah akan di bawa ke kuliah.. asalnya pakai sistem demokrasi kami kena buat ulasan jurnal tentang tamudun.. tiba2.. ada insan2 yang tidak berhati perut, xstuju dan ditukar menjadi midsem.. waaaa...


bukan la aku malas nak study.. tp pk la,, 30 multiple choice Question utk 30 markah.. berbanding ulasan jurnal utk 30 markah.. yang mana boleh bg markah yg lebih baik? mesti la ulasan jurnal.. cuba bayang.. midsem salah 1 hilang 1 markah.. kalau ulasan jurnal tu at least lecturer bleh bg minima la aku rasa 23/30.. tp kalau midsem yakin ke bleh dpt salah hnya 7 soalan?

pastu aku pegi jumpa lecturer.. mintak dia consider utk tukar blik.. dia kt nanti saya pk blik.. tgok kalau midsem teruk kita buat cara lain.. means kerja makin bnyak.. hadoi.. kenapa la ada mereka yang xnak bersetuju je ng aku? ciss btul la..

pastu kelas financial accounting and reporting.. masuk2 je kelas terus ada Quiz.. what? dah la xstudy.. buku xbwak.. nota xbwak.. cuma ada kepala otak je.. buat punya buat.. sampai income statement.. soalan last.. lecturer bg balik je..

"hantar esok.. letak bwah pintu bilik saya.."
"baiklah..", dengan sopan aku menjawab.. padahal aku dah malas giler..



tengah tahan lapar padahal aku dah makan tadi.. plus lg dgn ngantuk dan sakit kepala.. jalan sorg2 pergi ke bus stop dan blik ke bilik.. nampaknya malam ni aku kena la usaha siapkan report finance account tu.. lau x hbis la markah kuiz aku..

p/s: cuaca makin panas.. aku perasan UUM terpaksa pakai penyiram utk siram rumput2 kat padang dan taman rusa.. kalau hujan masih xturun smpai hjung minggu ni.. aku risau masalah air akan melanda..

alat menyiram rumput di taman rusa

dikir barat



korang pernah join dikir barat x? sape xtau apa maksud dikir barat tgok kt sini.. aku pernah masuk dikir barat.. masa tu aku kat matrikulasi.. wakil blok perempuan.. dam kami dapat tempat ke 3 keseluruhan.. kira ok la kan.. sebab tempat pertama dan kedua semua lelaki.. kami tempat ke3.. jadi lau ikutkan kami ni juara perempuan la.. hahaha..

kenapa isu dikir barat ni aku timbulkan? sebab 28/1 ni.. means lagi2 hari akan ada pertandingan dikir barat antara dewan penginapan.. damn kami satu2nya dewan penginanapan yang penghuninya semua perempuan turut serta.. menarik x?

tetapi memandangkan xada pemain alat muzik yang boleh mainkan muzik.. jadi kami mendapat bantuan atau mmg kami diberi sekumpulan lelaki yang khas untuk bermain alat muzik tersebut.. dan sebenarnya aku xjoin pon dikir kali ni sebab aku nak join teater.. hahaha.. nak belajar berlakon.. dpt watak pokok pon jadi la.. :D

ni ada beberapa gambar yang aku sempat capture masa tgah tgok mereka berlatih..

mereka2 ni di panggil sbgai awok2..

semasa latihan utk lagu karut..

pemain alat muzik..

aku xsertai.. tp aku bertindak sebagai penasihat ke? tah la.. mcm xberfungsi pon aku kat situ.. tp mereka ajak aku utk tgok dan tunjukkan contoh bunga.. aku pon xreti.. tp memandangkan peserta separuhnya bukan dari kelantan (aku pon bkan dr kelantan, aku org tganu), malah ada kaum cina yang first time join.. jadi aku tolong la serba sedikit.. agak sukar nak melatih mereka2 ni..

btw, secara keseluruhan mereka ni bagus sebanarnya.. cepat belajar dan ada semangat.. InsyaAllah DPP Muamalat akan menang.. yeah..!!

p/s:aku suka bunyi gendang.. tp xreti main gendang.. :D

Tuesday, January 25, 2011

kembali..



sedih lak aku bila ingat2 balik dah lama aku xpost entry baru.. bukan aku xnak post.. tapi aku ada masalah dgn wireless di hostel aku ni.. xboleh sign in google.. aku pon xfaham kenapa xboleh.. ni pon aku baru dpt sign in google dan blog aku selepas aku pegi bayar blik bil broadband aku yang tertunggak dengan berat hatinya.. dah la loan belum masuk..

gambar hiasan xde kaitan ng entry..

apa2 pon aku dah berjaya membuka akaun blog aku dan aku akan mula berblogging balik.. hahaha.. ok la.. selamat kembali mugmerah..

p/s:xsabar nak balik cuti raya cina.. rindu kt mia.. nak kenal mia x? ni dia...

masih kecik dan comel.. suka curi makanan org.. hahaha.. miss her a lots.. smpai nangis sorg2 rindu kt mia.. sape ada pets mesti faham perasaan aku.. rasa nak je bwak dtang UUM ni.. tp tmpat ni xsesuai ng dia.. :(

eh bnyak lak merepek.. sebenarnya entry ni nak buat pendek2 je.. termerepek pulak dah.. haha.. k salam kembali semua.. :D


Monday, January 17, 2011

post baru setelah sekian lama menghilang..


sedar xsedar dah dekat seminggu aku xbuat entry baru.. ada yang aku buat separuh jalan tp xsempat post.. aku sangat2 la sibuk 2 3 hari ni.. kejap lagi pon aku ada kelas.. kelas kedua sem ni.. nyesal lak aku amik semua kelas tengah hari.. bosan aku xtau nak wat apa.. semua kelas aku start lmbat.. hari ni pon start pkul 12.30..

hari sabtu lepas aku daftar untuk subjek kokurikulum aku.. puas aku fikir.. aktiviti apa aku nak join.. first aku dah add ko-k PBSM tp cuma smpat msuk kelas pertama ( walaupon lewat sejam.. hahah) tp kelas dibubarkan sebab xckup org.. sem 2 xramai kot org nak amik ko-k.. mybe da ramai yg amik msa sem 1..

jadi aku terpaksa la blik ke pusat ko-k dan drop blik PBSM dan fikir punya fikir dan memandangkan budak education hanya diberi pilihan utk pilih beberapa subjek je.. jadi peluang tinggal sikit je.. at last aku amik je sains sukan..

petang pkul 2 terus ada kelas.. dah la lmbat.. ingat nak ponteng je.. tp xbole la.. awal2 kena la rajin.. tp tu pon kuliah pertama dah lewat.. hahaha

dan bermula lah kuliah tentang daya tahan kardiovaskular.. daya tahan otot.. kira nadi.. huaaa.. mcm pendidikan jasmani lak.. tp xpe.. 2 sem je kuliah.. lg 2 sem bleh la pilih sukan lak.. kalau bole aku nak amik tennis atau memanah.. haha.. demand.. dapat beskal baru padan muka..

dan sangatla mengantuk dlm kelas tersebut.. aku baru smpai pagi tu pkul 6.. angkut2 brg.. kemas blik.. pkul 2 msuk kelas xsmpat rehat.. penat la weii.. nak tido lecturer lak garang.. rsa nak je g drop amik ko-k lain lak... hahaha.. melampau2 lak..

semalam aku keluar pegi alor star.. beli barang2.. beli buku tulis.. pen.. kopi.. biskut.. dan sebagainya.. blik petang penat lagi.. bertambah2.. semalam punya blom hilang aku pegi cari penat baru.. bagusss..


dan hari ni dah ada kuliah lagi.. nasib baik hari ni ada 2 kelas je.. fuhh lega.. tp 3 jam.. hurm.. bapak pemalas aku ni.. :)

dah la.. aku nak siap2 pegi kelas lak.. have a nice day..

Thursday, January 13, 2011

nak beri award :D


hui.. rasa mcm lama giler dah aku xtgok blog aku ni.. rindu plak.. bukan aku xnak jenguk.. tp aku sibuk sket.. plus lg mls nak on9.. buka2 aku tgok aku punya follower dah 100 lebih.. jadi aku tertarik la nak bg award mcm yang aku ckap dlm entry yg sebelum ni aku nak bg award kepada yang bertuah..

jadi aku jumpa 3 orang follower aku yang bertuah.. kenapa?? sebab mereka adalah follower aku yang ke 88, 99 dan 100..

follower ke 88

follower ke 99 dan 100

sape mereka jom intai..

follower bertuah bernombor 88


seterusnya follower bertuah bernombor 99

dan yang mendapat no bertuah 100

aku juga dah siapkan 1 award utk mereka.. harap2 mereka sudi ambil dan tampal kat side bar masing2.. :D aku xpaksa.. tapi kalau sudi ambik aku nak ckap thanx a lot.. :)


Wednesday, January 12, 2011

my top secret


sape nak tahu rahsia aku? cepat angkat tangan? nak tahu? okla3.. aku bg tau.. sebenarnya aku ni gf daniel radcliffe.. alaa hero harry potter tu.. hahaha.. sape tidak percaya?? bgus anda tidak tertipu dgn kata2 retorik aku.. hahaha

habis tu apa yang top secret tu?? (bajet semua pembaca dah xsabar nak tau).. hahaha.. mna bole bgtau.. namanya pon dah secret.. hahaha.. papepon rahsia tetap rahsia..

jgn bgtau sesape tau.. hahaha

dah tu kenapa aku buat entry ni? sebab mmg aku cerita ni aku xboleh cerita (betul ke grammar ayat ni?).. susah dan rumit kan?? tp apa aku bole buat.. aku xboleh cakap.. xbole tulis.. xbole taip.. sape2 pon xleh tau.. hanya aku dan Tuhan saja.. kecuali kalau ada yang terambik tau.. ngee~

yang pasti ianya akan menjadia sangat rumit dan berselirat kalo terbongkar.. hahaha..


rumit dan berselirat

semua dah mula curious.. sape bleh buat aku cerita kt dia aku blanja air sirap limau kt kafe muamalat UUM.. ada sape2?? aku dengan berani mati bg offer ni sbb aku sure xkan ada yang mampu dpt sirap free yang aku belanja tu.. hahaha.. sangat kejam

ok.. (mood sedih lak).. aku sebenarnya dah lupa peristiwa yang memalukan tu.. tp tadi terchat ng si beliau yang terlibat tu.. pastu kisah lama tu terungkit kembali.. malu siot.. adooii.. rasa nak je melarikan diri dari dunia facebook tu..


nsib baik jarang jumpa ng beliau secara terang2an dan dia xcam la sgt rupa aku yang cute ini.. so doesn't matter.. tapi otak aku ni masih terpikir2 lg peristiwa tu.. dan bole lak dia sebut dengan meriahnya umpama sambutan pesta ponggal.. adoii..

tp xpe.. yang penting xlama lg beliau dah nak grad dah.. harap2 mkin cpat dia keluar dari UUM.. hahaha.. jahat giler.. btw.. aku patut lupakan bnda ni dan dah nak hantar lam recycle bin dah pon.. esok lupa la aku.. kott..

then, what??

don't worry be happy.. let the bygone be bygone.. bye3 memories..

p/s:oppss ini bukan kisah cinta ok.. hahaha


Tuesday, January 11, 2011

award kedua.. hihihi


nampaknya aku bertuah lagi.. wlaupon aku masih agak panas dengan result aku yang bagai disekat2 tu.. tp xpe.. aku akan setelkan nnti.. haha..

aku dpt award? yup.. award bertuah 123 dari cik hidayah.. 123 i love u?? bukan3.. yang ni award kerana aku sangat bertuah kerana menekan button follow kt blog cik hidayah dan menyebabkan aku menjadi follower cik hidayah yang ke 123.. no bertuah tu.. sape nak beli?? hahaha

ok.. jom tgok betapa bertuahnya aku..



siapa sangka menjadi follower pon dapat award.. sesape nak cepat la jadi follower aku lak.. aku nak bg awar kt follower yg ke __ nanti.. ke berapa?? mna bleh gtau.. biar ia mnjadi rahsia.. tunggu je hari dan waktunya.. hahaha..

ok.. now jom tgok award yang aku dapat..


susah payah je cik hidayah buat award ni.. dan aku dah tampal kat side bar aku.. tanda aku menghargai anugerah yang dia beri ni.. dan aku akan sentiasa melawat blog dia.. hihihi.. mesti la.. nama pon follower.. follow utk berkongsi cerita..

ok.. jom kita terjah ramai2 ke blog cik hidayah..


Sunday, January 9, 2011

sape tahu maksud bengang??



sape rasa xbengang kalau dah sejam lebih mengadap laptop.. me reload tab semata2 nak tgok result exam.. dengan penuh debarannya.. tup tup.. dapat tau yang result xboleh tgok?? sape2?? angkat tangan skang.. aku nak bg award..

lama2 aku tunggu ini je yang keluar..??

dan akhirnya selepas bertungkus lumus me 'reload' page tersebut.. dengan penuh kesabaran.. dengan harapan result aku ok.. dan yang keluar ialah..

harap maaf.. anda berhutang

kalau korang bengang x?? sudah la begitu.. (cewah) seingat aku aku dah setel semua hutang ng pengurusan.. kat library pon aku da byar.. siap kena marah2 lg ng abg library tu.. ni lagi xleh tgok result sebab hutang?? what?? kenapa aku langsung xtahu tentang hutang tersebut..

jadi untuk aku memuaskan hati aku yang tengah membara dan kecewa sebab xdpt tgok rsult tu.. aku try la tgok dlm penyata akaun student.. dan dpt la penyata yg entah di mana logiknya ni..




aku hutang penginapan RM 75 pada 2/12/2010.. dan aku makin keliru sbb seingt aku exam mmg ditunda smpai aku blik 13/12/2010.. tp sah2 la bukan aku sorang.. rmai lg yang lain.. tapi kenapa mereka xkena..

untuk tahu lebih lanjut aku pegi la rujuk kat facebook MPP UUM.. then dia ckap kena hntar penyata.. dan rmai lagi yang senasib ng aku.. dan mmg itu 1 kesilapan sebenarnya.. aku sangat kesal dengan semua ni..

tapi, tadi selepas aku cuba beberapa cara.. akhirnya aku dpt tau result aku.. dan aku dah xbengang pon.. hahaha.. dan result aku?? mmg result main2 la. tp xpe.. aku tau tu je usaha aku.. dan tu pengajaran utk aku sem 2 nnti..

Good Luck..!!


Friday, January 7, 2011

asrama aku ada escalator.. wahaha


wahaha.. tajuk mcm gempak.. asrama mana? dewan penginapan pelajar bank muamalat UUM?? xla.. aku gurau je sebenarnya tu.. mana la ada tangga hostel ber escalator.. tipu je tu.. angan2 yang xkan jadi nyata la..

hurm.. sebenarnya tadi aku check portal aku.. kt UUM la.. then aku tgok aku kena tukar bilik.. asal bilik aku tingkat paling bawah.. tgok2 dah naik..


WTH?? ciss bebetul la.. asal aku duk aras bawah je.. (atas tanah) then next sem naik tingkat 4?? EMPAT?? owh tidak.. xbole la aku nak gemukkan badan next sem..!! s**t btul la.. aku bukan pe.. aku fikir kalo la aku terlawat nak ke kelas.. (ini adalah alasan semata yang direka oleh beliau) nak turun tangga lg.. alamak makin malas la aku duk bilik nanti.. xpon duk je bilik tu xkuar2.. duh..!!

cuba fikir tangga yang banyak tu.. alahai.. tingkat 2 bole lg.. ni smpai atas sana nak cecah bumbung.. huaaa...


dan kalau lah asrama aku ada escalator.. kan best..

pe la nasib aku ni.. ( xbersyukur betul ).. tp aku harap sem 3 nanti aku dapat la duk kt tempat rendah sket.. 454 tinggi sangat.. plus lagi kalau krisis air melanda.. alahai..


aku join blog larian..



blog larian? apa tu? blog berlarikah?? sebelum ni siyes aku xtau apa tu blog larian.. pastu tadi aku berblogwalking aku terjumpa post pasal join bloglarian ni.. so, pe lagi.. klik3.. jumpa la..

saje je aku malas nak taip.. hehe


apa yang perlu peserta lakukan ialah :


1) Letak banner kat atas dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

aku dah letak dan gambar tu dah di linkkan ke url tersebut..

2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

jawapan aku... saya suka berblogwalking kerana saya dapat menambah kawan2 dalam kalangan blogger dan saya juga dapat menambah ilmu dengan membaca entry2 yang di post oleh blogger2 lain..

3) Follow Bloglarian

dah follow.. no 1201.. hehe.. cantik no..

4) Tag 3 orang atau lebih rakan


5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment

dan ini sebagai bukti.. pakai shoutbox bole kan??

cimoty

arifah

amni

dengan susah payahnya.. hehe

6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA


7) peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..


8) tiada tarikh tutup buat masa ini


PENYERTAAN YG ANDA HANTAR AKAN MENGAMBIL MASA 3-5 HARI UNTUK DI SENARAIKAN KE DALAM ENTRY BLOGLARIAN..INI KERANA TERLALU BANYAK PENYERTAAN YG DITERIMA.SILA TINGGALKAN KOMEN JIKA BLOG ANDA TIDAK TERSENARAI SELEPAS 5 HARI..HARAP MAKLUM

p/s : aku harap cepat la masuk list.. sekian.. kepada yang di tag.. sorry.. B)

Wednesday, January 5, 2011

aku rindu sayang kamu..


aku rindu dan sayang sape? aku rindu kat kawan2 aku kat matrik la.. dah lama xjumpa mereka.. nak gathering semua duk jauh 2..


geng 2a08 matrikulasi pahang 90/10

gambar kat atas tu gambar masa kami join choral speaking utk markah kemahiran dinamika.. tp xsemua mereka ada lam pic ni.. ada yang xde.. xckup org ni..



ni ada lagi.. tp tetap ada yang xde lam gmbar.. knapa la kami xamik gmbar yg ada semua.. hisyh.. semua mereka dah jauh dgn aku.. cuma ada 9 org sama uum dgn aku.. tp xde sorg pon sama cos ng aku..


lily

dalam ramai2 cuma lily je sama dewan penginapan ng aku.. tp tu pon sem depan dia kena pindah DPP.. hmm sedih lak..

gathering..?? kami nak buat gathering.. tp masalahnya kt mna?? kami semua duk jauh2.. aku sendiri kat utara.. nmpaknya lambat lgla kami leh jumpa blik..

wlau mcm mna sekali pun.. aku tetap syg dan rindu mereka sebab mereka semua memang yang terbaik.. :) luv u all ..

Monday, January 3, 2011

bila aku sedih


hari ni tetiba lak aku nak rasa tacing.. ngengada tol.. tp xsalah kan? aku pon xtau nape.. tp aku betul2 rasa sangat sedih.. mcm nak menangis pon ada.. dengan sape?? tah la yg pasti bukan family aku.. bukan juga bf apatah lg gf aku sbb aku mmg sah2 xpenah ada bf dan gf pon.. so dng sape? ada la ng budak tu sorg.. asalnya tadi aku on9 facebook..

hari ni je dah 3 4 kali aku on9 kat fb..


aku on9 tgok friend req.. approve kalau ada.. tgok noti.. reply komen.. post status baru.. tgok msg yg ada.. tp ada 5 je yg baru tadi.. 1 dari mak su aku, 1 dari besfren aku, lily.. lg 3 dari 1click uum.. xde pon msg yg dinanti.. actually aku xmengharap pon sbb mmg aku xde pape ng dia.. dan mmg xkan ada papepon.. tp aku pon xtau sal apa aku nak tacing sgt.. hormon xstabil?? pekes..!!


hormon ke yg salah??

hurm.. aku pon xtau kenapa.. tp siyes aku sgt tacing smpai xnak lama2 kt fb.. salahker?? bukan aku merajuk.. x.. x.. x.. jawapan merajuk tidak tepat sama sekali.. cuma.. tah la.. susah lak aku nak describe my own feeling..

saya xmerajok k..!!

papepon aku yakin yg jiwa kacau ni xkan lama2.. nanti2 ok la dia..

p/s : maaf yer kamu~ sy bukan sengaja.. kita kwan blik mcm biasa k..

sumber gambar : google

Sunday, January 2, 2011

award pertama mugmerah..!!


tadi bila aku on9.. seperti biasa aku check pesanan yang ada kat aku punya shoutbox.. aku pon tgok 1 msg dari miss fyka... miss fyka suh aku pegi blog dia dan amik award ni.. (first award ni tau.. heheh) aku pon dengan gembiranya amik award ni dan tampal lam blog.. kecon an.. padahal org lain punya award dah bertimbun2 aku nyer ada 1 pon dah kecoh.. hihihi.. (sukahatiakula..koapakesah..!!)

kepada miss fyka thanx a lot sbb bg award ni kat mugmerah.. :D

p/s : entry pertama 2011 ni.. haha

.:iklan nuffnang:.