.:abg nuffnang duk sini:.

Thursday, January 13, 2011

nak beri award :D


hui.. rasa mcm lama giler dah aku xtgok blog aku ni.. rindu plak.. bukan aku xnak jenguk.. tp aku sibuk sket.. plus lg mls nak on9.. buka2 aku tgok aku punya follower dah 100 lebih.. jadi aku tertarik la nak bg award mcm yang aku ckap dlm entry yg sebelum ni aku nak bg award kepada yang bertuah..

jadi aku jumpa 3 orang follower aku yang bertuah.. kenapa?? sebab mereka adalah follower aku yang ke 88, 99 dan 100..

follower ke 88

follower ke 99 dan 100

sape mereka jom intai..

follower bertuah bernombor 88


seterusnya follower bertuah bernombor 99

dan yang mendapat no bertuah 100

aku juga dah siapkan 1 award utk mereka.. harap2 mereka sudi ambil dan tampal kat side bar masing2.. :D aku xpaksa.. tapi kalau sudi ambik aku nak ckap thanx a lot.. :)


5 comments:

  1. wah~~terima kasih..

    happy blogging~~~

    ReplyDelete
  2. woot2x!!!
    bgs la cik kak nie bg award ^^

    ReplyDelete
  3. en nakal : welcome.. dan tahniah.. :D hepi blogging to u too..

    yna : hihi.. dah dpt 2 award.. rsa nak bg award jgak.. :)

    hadi : nak ke? cepat follow aku.. haha. tp ko da terlepas jadi yg bertuah la..

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.