.:abg nuffnang duk sini:.

Saturday, February 5, 2011

apa itu churp churp?

aku percaya ramai yang pernah dengar tentang churp churp ni.. tapi mungkin ada yang masih keliru apa churp churp ni dan apa bezanya dengan nuffnang.. walau apapon.. kepada yang baru berkenalan dan join churp churp aku ucapkan selamat datang ke komuniti churp churp..

sebenarnya churp churp ni kerjanya lebih kurang je dengan nuffnang.. iaitu iklan secara online melalui blogger, facebook. twitter dan beberapa laman sosial lain..cuma bezanya di churp churp kita boleh pilih iklan yang kita mahu atau rasa nak iklankan.. di nuffnang pula iklan dipasang di blog kita.. mcm kat blog mugmerah ni.. (sudi2 la klik yer.. hahaha)

melalui churp churp ni.. iklan yang kita berminat untuk siarkan kita perlu share mengikut kreativiti kita di mana2 laman yang kita ada.. contoh aku ni kat blog la.. melalui entry blog kita boleh beriklan.. dan kita dibayar atas kadar yang ditetapkan oleh churp churp per klik..

ok lah.. aku pon malas nak story panjang2.. korang yang berminat nak tambah income boleh la join kat sini..

oh ya.. kepada sesiapa yang dah daftar nuffnag dan tak tahu mna nak tgok churp churp tu boleh tgok pic ni.. dan boleh klik gambar utk daftar terus.. :D

jangan lupa daftar churp churp anda kat sini..

9 comments:

  1. nuffnang ngn churp2 nie leh pasang skali ker??

    ReplyDelete
  2. pendekarpetat : boleh.. mugmerah pon paki 2 2.. sebab churp2 ni under nuffnang.. :D

    ReplyDelete
  3. da link pon... thanx for the info... sharing is caring rite...

    ReplyDelete
  4. HAQ : welcome.. jom memeriahkan dunia blogger bersama smbil menjana pendapatan.. :D

    ReplyDelete
  5. wah,menarik ni...macam mana yer,mak idakler fahamnyer ni

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.