.:abg nuffnang duk sini:.

Monday, February 7, 2011

dari tadi nak buat post.. baru berjaya

entry ni sebenarnya aku dah drafkan sejak 2 hari lepas.. tapi hari ni baru boleh sambung.. bukan la sibuk sangat tp xde masa nak menaip.. hehe.. papepon i'm back.. ( letak bunyi gendang sket)..

Norhayati Berahim

sebenarnya lam entry ni aku nak cerita pasal novel-novel Norhayati Berahim.. aku percaya ramai antara pembaca novel atau pon aku berani yakin 99% la semua pembaca novel kenal sape Norhayati Berahim tu.. tapi aku xnak la citer pasal beliau.. pada pandangan kebudak2an aku ni dia mmg novelis yang terbaik la.. novel dia soalah2 hidup dan kita dpt rasa atau hayati dgn jiwa kita.. xpa sedar kita boleh menangis.. sape setuju angkat tangan.. \(^_^)/ haha

sebenarnya dah agak banyak novel Norhayati berahim yang aku baca.. dan antara novel yang paling aku ingat ialah novel Tidak Aku Bersuara dan Hati Seorang Wanita..

tidak aku bersuara..


hati seorang wanita..


selain tu ada lagi banyak sangat karya beliau.. maaf, aku pon xtau jumlah yang sebenar ada berapa.. tapi aku tabik la kat dia..karya dia banyak dan xbosan.. sesetangah novelis tu karya dia tajuk lain2, watak pon dah tukar.. tapi sayang jalan cerita lebih kurang je.. hehe..

antara novel Norhayati Berahim yang lain ialah


setiap jumaat


sayang tak terucap


ranting cinta si plato (cantik covernya kan?)


..hujan pon menari..


andai semalam ku miliki

sebenarnya ada banyak lagi novel2 norhayati tp xlarat la nak list semua.. kepada peminat Novel dan Norhayati Berahim.. anda semua geng aku.. hahaha..

p/s : mugmerah nak share tawaran hebat dari milo, pizza hut, dan maxis.. sesiapa yang berminat sila la tgok.. :)

3 comments:

  1. peminat tegar NB penyer mug merah ni... fda tetiap ari tau baca blog dia... best... anak dia, qaisara cantik sangat...

    ReplyDelete
  2. fda : tgar xtegar.. tp layan la jgak.. mugmerah suka pilih penulis.. xuska pilih penerbit.. :) eh ada url utk blog BN? bole bg mugmerah? hehe

    ReplyDelete
  3. sama la kter chah..peminat NB

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.