.:abg nuffnang duk sini:.

Friday, April 27, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY

uih. dah berzaman xjoin segmen. hehe, ni nak join sbb mcm menarik. segmen ni dari blog Hazwan Hairy


syarat2 penyertaan : 

1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini (blog hazwan hairy la. nak follow aku pon xpe. hehe jika tidak paham2 je ok...
-----> encik hazwan mugmerah dah follow tau.

2. Tajuk SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY

3. Kekerapan anda berblogging dlm sehari?
-----> biasa mugmerah BW pagi lepas subuh, tgah hari lepas makan, ptg tunggu senja, mlm sebelum tido. wahhh.. 4 x.. kikiki

4. Link kan entry anda pada post entry ini.
-----> lepas sy publish sy link ok.. :)

Terhad
Tarikh tutup: Sehingga 1MEI
Blog anda akan di listkan didalam sidebar BLOGLIST MEI sebelah kanan blog
Hanya kekal sehingga hujung bulan MEI 2012 sahaja.

entry mcm org malas. kekeke.



9 comments:

  1. terima kasih awk sebab sudi join segmen saya ni..sama2 kita bw ea.... :-)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha! Yg last sentence tu sy boleh tersengih. Apapun sis, good luck join segmen ok! Mudah2han misi sis masuk segmen ni terlunas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pepandai je budak Al ni. hahaha. malu la.. hik3

      Delete
  3. salam..singgah bw dri segmen same(^_^)jmput singgah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html thanx..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. tq singgah. kejap lg mugmerah pergi ok! =)

      Delete
  4. singgah sini,,happy blogging..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq raihan.. :) happy blogging too.. :)

      Delete
  5. hai,menyinggah kat sini dari segmen yang sama ;)

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.