.:abg nuffnang duk sini:.

Friday, June 7, 2013

iklan nuffnang walaupun tak update?

Assalamualaikum peminat.

cewahh. rasa macam retis pulak. peminat-peminat ni. hihi. tapi kita xhebat pongg. ):

minggu ni aku benar-benar sangat sibuk berikutan aku sedang menghadapi peperiksaan akhir semester ke-6 aku di Universiti Utara Malaysia yang tercinta. Oleh itu. aku tidak mampu meluangkan masa aku untuk beramah mesra mahupun bertegur sapa dengan mugmerah ini. haiz. ayat aku dah tunggang terbalik gara-gara peperiksaan yang memaksa aku memerah otak dan keringat. haiz lagi.

bilo la aku nok kayo ni. (:

walaupun sebegitu, encik nuffnang masih tetap setia memberikan aku iklan CPUV. terima kasih Nuffnang kerana sudi  menghargai penat lelah aku membuat entry walaupun hanya kadang-kadang. haiz lagi! dah la. aku nak berehat seketika dengan kopi kapal api white coffee. esok pulak sambung study untuk next paper. kepada blog. maafkan aku. aku masih mencintai diri kamu.


p/s : nanti kalau kepala aku dah normal balik aku update la balik blog ni. sekarang nak chillex je dulu. 


3 comments:

  1. Banyak tu cpuv yang mugmerah dapat :) cayalahhhh.

    ReplyDelete
  2. hehe. xde la banyak sangat pon. hehe. tenkiuu

    ReplyDelete
  3. tahniah ye akak... & all the best :)

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.