.:abg nuffnang duk sini:.

Sunday, December 26, 2010

500 blog

Assalamualaikum.. (haa jawab2 nanti dosa..) ok.. ni tadi jalan2 golex2 aku jumpa lagi benda baru.. macam menarikkan.. so aku pon minat la nak join..



ni bannernya..

syarat pertama : letak banner, (aku da letak dah kt atas tuu..)

syarat kedua :tajuk 500 blog ! dan link ke blog penganjur.. (pon aku dah buat.. )

syarat ketiga : tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan menjadi blogger.. (ok, ni nak story sket.. )

nama saya Aishah.. berasal dari jerteh, besut, terengganu.. pada tarikh ni saya berumur 19 tahun.. lahir pada 16 oktober 1991 ( kena ckap ke ni?).. sekarang saya sedang belajar di universiti utara malaysia dalam bidang pendidikan perakaunan..
saya mula berblog sejak saya di matrikulasi tapi mula aktif sejak study week di universiti.. mungkin sebab bosan dengan study jep.. selain tu sayarasa seronok bila berblog sebab saya boleh baca tulisan org dan dapat kenal lebih ramai manusia dan sifat serta ragam masing2.. (best kan..). disamping saya sendiri dapat berkongsi ilmu dengan pembaca saya (kalau ada la yg sudi baca.. ngee~)

syarat ke 4 : tinggalkan url di blog en ben..

siap!!.. heheh.. harap2 sempat..

5 comments:

  1. Hello IDE polo awak!
    Nanti jemput ke blog saya.
    And polo jugak kalau suka tau. :)

    Latest Entry Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh -

    http://negative46.blogspot.com/2010/12/tutorial-lengkap-cara-membuat-duit.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cik cimot : jom ah.. cepat sblom ckup kuota.. :D

    mr. swift : thanx jengah.. saya da follow kamu.. :) and thanx juga utk info nuffnang tu.. mmg berguna..

    cik myra : salam kenal kembali..

    saya da follow tau.. :)

    ReplyDelete
  4. hai..mamat pun dh join..
    salam kenal dari mamat..
    nanti follow mamat aw..
    tkut sdih mamat nnti..huhu

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.