.:abg nuffnang duk sini:.

Sunday, May 20, 2012

mark zuckerberg dah kahwin. melepas!

abg zuckerberg dah kawin. melepas sudah. bukan aku. korang la. aku suka org melayu je. :p


 Mark Zuckerberg berkahwin dgn Priscilla Chan, dalam satu private wedding di rumahnya di Palo Alto California pada hari sabtu. semalam la ye? ke hari ni ikut waktu california? malas pulak nak cek masa dunia. :p

Zuckerberg, who just became a billionaire as a result of the Facebook IPO on Friday, reportedly placed a ring on his wife’s finger during the ceremony — the ring was described as featuring a “very simple ruby.”

menurut sumber perkahwinan Zuckerberg dengan Priscilla Chan cuma dihadiri oleh 100 org tetamu jemputan dan jemputan tu sebenarnya ingat majlis tu untuk sambutan  Ms. Chan punya medical school graduation. wuwu. surprise sangat kan? hihi

Take a look at Zuckerberg’s personal page on Facebook, and you’ll see the above picture, which Zuckerberg reportedly placed onto his own site as a change of his status after the ceremony.

mereka ni berjumpa sejak sama2 belajar kat Harvard, dan dah kenal selama 9 tahun. gila lama. fuhh.

kalau berkenan jom share.

1 comment:

  1. terjumpa e-book percuma, bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

    ReplyDelete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.